Om Ingvild

Siden 1989 har jeg arbeidet innen feltet fysisk og psykisk helse med fokus på kropp, energi og bevissthet.
 

Personlig har jeg erfaring fra selvutvikling, meditasjon og regelmessige retreater, hovedsakelig i tradisjonen etter Bob Moore gjennom snart 30 år. En daglig praksis med meditasjon og yoga er en av bærebjelkene i mitt liv.

Mitt arbeid

Jeg arbeider med tilstedeværelse og kontakt med forankring i kroppen. Min tilnærming er bevisst berøring i form av kraniosakral, intuitiv massasje og energiarbeid. Hver sesjon er individuelt tilpasset i samarbeid med deg.
 

Å være i kroppen er ingen selvfølge for alle. Smerter, vonde erfaringer og spenninger kan bidra til at vi mister kontakten til oss selv og opplevelsen av vår kropp og dens ressurser.

Livet er utfordrende. Av og til kan det kjennes for tungt å bære. Likevel finnes det oaser av stillhet. Stunder av enkel glede. Uante krefter. Kroppen er portalen inn.

Å møtes av en annen i oppmerksomt nærvær gjør noe med oss. Slik jeg ser det, berører det kjernen av vår eksistens som mennesker. Respektfull fysisk berøring kan mykne kropp, sinn og hjerte og åpne for ny tillit til en selv, til livet og til andre mennesker.

Av Ingvild Eskeland 2016